Personlig service och snabba leveranser! Kolla in vår Summer Sale – massor av fynd!

← ​ Föregående

WINTER

BESTSELLERS

UTVALDA BUTIKSFAVORITER

X–MAS GUIDE

UTVALDA JULERBJUDANDEN

Musik Utan Gränser Winter Bestsellers – Här har vi samlat handplockade butiksfavoriter till både barn och vuxna. Från percussion och klaviatur för de yngsta, gitarrpaket till nybörjaren, Sterling by Music Man-gitarr till den som drömmer om att ta spelandet till nästa nivå, eller nya favoriter för hemmastudion. God fortsättning!

NINO

Ett sortiment av olika rytminstrument för en bra och kul variation i ljud och lockelse. Kul för familjen, perfekt vid musikundervisning eller musiklek. Rekommenderas från 3 år.
Slutsåld

DATO

Vår nya favorit Dato DUO är svår att slita sig ifrån. Den användarvänliga, färgglatt blinkande, två-player synthen är utformad för att skapa elektronisk musik tillsammans. Du behöver ingen erfarenhet och det låter ändå fantastiskt. Synthen har inbyggda högtalare och massor av effekter. Framtagen för alla barn mellan 3 och 99 – Prova, vi lovar den är grym!
Slutsåld

ORANGE

Klassiker i miniforrmat! Orange Crush Mini är en riktigt grym miniförstärkare. Legendariskt Orange-sound i en smidig ultrakompakt format. Denna minikombo levererar; 3 watt, inbyggd stämapparat, högtalarutgång och AUX ingång.
Slutsåld

JAM PEDALS

Handbyggda Grekiska legenden Jam Pedals! En favorit för många gitarrister, basister, och keyboardister. WaterFall tjänstgör som en hörnsten på pedalbord hos sådana storheter som John Scofield, Nels Cline, Steve Lukather, Anthony Jackson och John Mesdeski, och har anses vara en av de bästa chorus/vibrato-pedalerna på marknaden.
Slutsåld

LOOG

Nya storsäljaren Loog Mini Acoustic! Loog Mini är liten, rolig och fin, men det är ingen leksak: det är ett riktigt instrument, gjort av äkta trä, som levererar ett grymt ljud som är helt otroligt för en gitarr av denna storlek. Passar barn från 3 år. En perfekt första gitarr för de allra yngsta!
Slutsåld

CASCHA

Alla bli glada av att spela melodica! Melodican får sin ton genom att du blåser luft in i instrumentet och spelar på tangenterna. Tonen påminner om ett dragspel och är lika roligt för barn som vuxen.
Slutsåld

KORG

Tinypiano från Korg är ett riktigt litet digialpiano för de yngsta. 25 anslagskänsliga minitangenter, 25 ljud tagna från Korgs stora digialpianon, och 50 demosånger som inspirerar den lilla pianisten. En inbyggd förstärkare och högtalare gör att alla i familjen kan delta, men utgång för hörlur finns också om man bara vill spela för sig själv.
Slutsåld

LOOG

Loog gör gitarrer enbart avsedda för barn. Gitarrer i barnstorlek har funnits tidigare, men Loog har gått ett steg längre och halverat antalet strängar från sex till tre. Tanken är att barn får en betydligt lägre inlärningströskel med en gitarr med enbart tre strängar. Passar barn från 3 år. Grym kvalitet och spelbarhet gör Loog en storfavorit hos många. Så populär att den är slutsåld på de flesta ställen. Så passa på!
Slutsåld

UNIVERSAL AUDIO

Nya Volt från Universal Audio! Överlägsen ljudkvalitet till överkomligt pris. USB-ljudkort med 2-in/2-ut. USB 2.0 med professionell audiokonvertering, inbyggd Vintage Mic Preamp m.m.  
Slutsåld

MUSIK UTAN GRÄNSER

Till alla nybörjare på piano! Piano och keyboard-klistermärken gör det det lättare att lära sig spela piano, det perfekta tillbehöret för alla nybörjare! En sticker för varje not hjälper dig att hålla koll på vilka noter du spelar och var de finns på ditt klaviatur. Ett trevligt hjälpmedel för att hjälpa lära dig nya pianostycken snabbt.
Slutsåld

BEYERDYNAMIC

Favorit i butiken, bland kritiker samt i tester. DT 770 PRO är en sluten dynamisk hörlur designad för monitorlyssning av musik och ljud. Vadderade öronkuddar gör hörluren bekväm för många timmars användande. Finns egentligen inte mycket att säga mer än vad alla andra redan sagt; och det är att dessa studiolurar är riktigt bra.
Slutsåld

STERLING BY MUSIC MAN

Sterling by Music Man är den senaste medlemmen i Music Man-familjen och erbjuder mer prisvärda högkvalitativa produkter som tilltalar både nybörjare och professionella musiker. CT30 SSS är en grymt snygg 6-strängad elgitarr med poplar-kropp, maple-hals och Laurel-greppbräda.
Slutsåld

GOLDON

Ett perfekt instrument till alla små musikentusiaster! Ha roligt när du skapar musik med Goldon Metallofon. 12 toner, färgade ljudplattor, bottenplatta i plywood samt en ram i solitt trä.
Slutsåld

IBANEZ

Ibanez JamPack är ett mycket prisvärt gitarrpaket för alla nybörjare. Kommer i en kartong med allt du behöver för att sätta igång och spela; V54 Grand Concert Western-gitarr, stämapparat, bag, axelband, plektrum och tillbehörsväska.
Slutsåld

MUSIK UTAN GRÄNSER

Gör någon glad med ett presentkort ifrån MUG. Våra presentkort är både snygga och användbara och låter mottagaren välja från hela vårt sortiment. Inget utgångsdatum att stressa över heller. Våra presentkort fungerar att handla för både online och i butik. Kan inte bli bättre!
Slutsåld

ARTURIA

Arturia MiniLab MkII är liten men mäktig. Med sitt behändiga format, sina fullödiga kontroller, och det generösa mjukvarupaketet, är MiniLab MkII det givna valet för den som är ute efter sin första MIDIcontroller.
Slutsåld

RENO

En ukulele för alla! Sopran-ukulelen är en perfekt introduktion till att lära sig spela på ett stränginstrument. Det lilla händiga formatet och att den är så lättspelad, gör en sopran-ukulele perfekt som instrument för yngre musiker, och för gruppundervisning.
Slutsåld

WARM AUDIO

Uppdaterad klassiker! Nya WA-8000 är en fantastisk reproduktion utav en av de mest klassiska mikrofoner som bla skapat soundet till otaliga R&B, Hip-hop och rap-hits på 90-talet. Med en naturlig topp och överlägset tydlig mellanregister ger WA-8000 förmågan att återge detaljer i sång-framträdandet som ingen annan mikrofon. Nu i ett prisläge som aldrig skådats förut!
Slutsåld

CASIO

SA-77 från Casio är en utmärkt första keyboard för de lite yngre nybörjarna. Med SA-77 kan du spela alla möjliga melodier. 100 ljud, 50 rytmer och 10 inbyggda sånger garanterar musikglädje! LCD-displayen hjälper dig att hitta rätt. Dessutom har SA-77 fem olika trumuppsättningar.

Slutsåld

MUSIK UTAN GRÄNSER

En MUG-favorit! Handgjort silversmycke i form av ett Sharkfin plektrum. Tillverkat av silversmed i Göteborg. En riktigt fin julklapp till någon du tycker om.
Slutsåld

HAYMAN

Riktigt trumset i barnstorlek från klassiska Hayman! HM-33 BK junior är ett trumset för våra minsta trummisar. Ett fullt utrustat trumset perfekt att börja med. Passar från ca 3 till 7 år. Alla trummisar minns med stor glädje när de fick sitt första trumset.
Slutsåld

ORTEGA

R122SN är en butiksfavorit och en av våra storsäljare bland akustiska gitarrer. En mycket prisvärd nylonsträngad gitarr i fullstorlek med lite smalare hals och cederlock för bästa ljud. Rekommenderas varmt!
Slutsåld

NINO

Glimma ikapp med stjärnorna! Transparent rytmägg från NINO fyllt med glada glittrande färger. Ett rytmägg är ett utmärkt och roligt första instrument för de allra yngsta.
Slutsåld

CASIO

Keyboardpaket Casio CTK-3500 är en av Casios storsäljare med rätta! Det här kraftfulla och mångsidiga keyboardet är idealiskt för nybörjare i alla åldrar. Eller som komplement för den erfarne musikern som behöver ett klaviatur vid sidan av. Lättspelat och mycket prisvärt.
Slutsåld