Hipp Hipp Hurra!! Musik Utan Gränser 50 år. Från London till Kaserntorget – Drömmen om en musikaffär

← ​ Föregående

GIFT
SHOP

UTVALDA JULKLAPPSTIPS TILL DINA NÄRA OCH KÄRA

X–MAS GUIDE

UTVALDA JULERBJUDANDEN

Här har vi samlat utvalda julklappstips för både barn och vuxna. Från percussion och klaviatur för de yngsta, gitarrpaket till nybörjaren, John Mayer Silver Sky-gitarr till den som drömmer om att ta spelandet till nästa nivå, eller nya favoriter för hemmastudion. God Jul!

NINO

Färgglada bongos i något mindre storlek än sina syskon i Meinls Wood Serie, men i likhet med dem av riktigt hög kvalitet och med fullvuxen klang. Och kolla hur snygga de är! Jisses!

Slutsåld

DATO

Vår nya favorit Dato DUO är svår att slita sig ifrån. Den användarvänliga, färgglatt blinkande, två-player synthen är utformad för att skapa elektronisk musik tillsammans. Du behöver ingen erfarenhet och det låter ändå fantastiskt. Synthen har inbyggda högtalare och massor av effekter. Framtagen för alla barn mellan 3 och 99 – Prova, vi lovar den är grym!
Slutsåld

MUSIK UTAN GRÄNSER

Gör någon glad med ett presentkort från MUG. Våra presentkort är både snygga och användbara och låter mottagaren välja från hela vårt sortiment. Inget utgångsdatum att stressa över heller. Fungerar att handla för både online och i butik.

Slutsåld

JAM PEDALS

Harmonious Monk, ett samarbete mellan That Pedal Show och JAM Pedals, och är det bästa harmoniska tremolot som gjorts (hittills!). Harmonious Monk täcker upp mängder av ljudmöjligheter och kommer inspirera dig till en helt ny palett av klanger, texturer. Let there be wobble!

Slutsåld

FENDER

Ett perfekt nybörjar-paket för den som vill börja lära sig spela elgitarr. Med detta paket får man med en stratocaster-elgitarr, Squire Frontman-komboförstärkare samt axelband, kabel och plektrum.

Slutsåld

CASCHA

Alla bli glada av att spela melodica! Melodican får sin ton genom att du blåser luft in i instrumentet och spelar på tangenterna. Tonen påminner om ett dragspel och är lika roligt för barn som vuxen.

Slutsåld

PRS

PRS Silver Sky är resultatet av gitarrist-ikonen John Mayers och mästerbyggaren Paul Reed Smiths fleråriga, noggranna utveckling och nytolkning av vintage-instrument från 1963 och 1964. Silver Sky är en enastående kombination av innovation och teknisk perfektion i en Vintage Single Coil. Grymt snygg och välbyggd.

Slutsåld

ORTEGA

K2 serien ur Ortegas Keiki serie är fullstora och välljudande ukuleles som kommer i ett paket med stämapparat, axelband, väska och plektrum. Varje modell i serien kommer i design av gatukonstnären Guglielmo Gasloli. Spaceman-möstret är vår julfavorit.

Slutsåld

FENDER

Koppla in Mustang Micro i din gitarr, anslut enheten till dina hörlurar via Bluetooth och börja spela. Mustang Micro har många olika alternativ på förstärkare och effekter samt EQ-kontroller. Mustang Micro har låg latency så att man inte störs av fördröjning. Lika perfekt och enkel för nybörjare så som erfarna gitarrister.

Slutsåld

MUSIK UTAN GRÄNSER

Tinypiano från Korg är ett riktigt litet digialpiano för de yngsta. 25 anslagskänsliga minitangenter, 25 ljud tagna från Korgs stora digialpianon, och 50 demosånger som inspirerar den lilla pianisten. En inbyggd förstärkare och högtalare gör att alla i familjen kan delta, men utgång för hörlur finns också om man bara vill spela för sig själv.
Slutsåld

CATALUÑA

C-60 är en liten mindre version (3/4 storlek) av vår storsäljare modell C-80 från Cataluña. Den är framtagen för ett tufft nordisk klimat och höga kvalitetskrav. Med justerbar hals och extraförstärkt lock samt botten, sarg och lock i laminerad gran. Perfekt för nybörjaren!

Slutsåld

ARTURIA

Arturia MiniLab MkII är liten men mäktig. Med sitt behändiga format, sina fullödiga kontroller, och det generösa mjukvarupaketet, är MiniLab MkII det givna valet för den som är ute efter sin första MIDIcontroller.

Slutsåld

SONIC ENERGY

Förstämda toner gör så att alla kan låta bra på en steel tongue drum – från yoga och ljudterapi till klassrum, kontor eller soffbordet. Detta något mindre format av Sonic Energy’s vanliga Steel Tongue Drums är en rolig storlek för oändliga möjligheter för var du kan spela.

Slutsåld

BEYERDYNAMIC

Favorit i butiken, bland kritiker samt i tester. DT 770 PRO är en sluten dynamisk hörlur designad för monitorlyssning av musik och ljud. Vadderade öronkuddar gör hörluren bekväm för många timmars användande. Finns egentligen inte mycket att säga mer än vad alla andra redan sagt; och det är att dessa studiolurar är riktigt bra.
Slutsåld

NINO

Ett färgglatt set med olika rytminstrument för en bra och kul variation i ljud och lockelse. Kul för hela familjen, perfekt vid musiklek eller musikundervisning. Rekommenderas från 3 år.

Slutsåld

NEKTAR

Med kraften i Nektars kritikerrosade Impact GX-serie MIDI-styrenheter är GX Mini den mest bärbara. Med 25 anslagskänsliga minitangenter med tre omkopplingsbara hastighetskurvkänsligheter att anpassa efter din spelstil, en joystick för moduleringskontroll. GX Mini ett ultimat val för alla producenter och kompositörer.

Slutsåld

MOOG

Moog Mavis är en semi-modulär analog syntbyggsats som levererar det klassiska ljudet som Moog är känt för. Mavis är en kraftfull, rolig och billig Moog synth för den som vill börja utforska analogsynth världen eller utöka en redan avancerad studioinstallation med klassiska analog-ljud på ett helt nytt sätt.

Slutsåld

NINO

Kalimba är ett melodiskt instrument, med ursprung från Afrika, som ger en kul start för barn in i den musikaliska världen. Det är lätt och roligt för både vuxna som barn att spela och skapa melodiska rytmmönster på. Sju krompläterade ståltungor, på en solid träkropp, ger varsin unika ton, mjuk och behaglig i sin karaktär.

Slutsåld

GOLDON

Ett perfekt instrument till alla små musikentusiaster! Ha roligt när du skapar musik med Goldon Metallofon. 12 toner, färgade ljudplattor, bottenplatta i plywood samt en ram i solitt trä.
Slutsåld

IBANEZ

Ibanez JamPack är ett mycket prisvärt gitarrpaket för alla nybörjare. Kommer i en kartong med allt du behöver för att sätta igång och spela; V54 Grand Concert Western-gitarr, stämapparat, bag, axelband, plektrum och tillbehörsväska.
Slutsåld

ORANGE

Klassiker i miniforrmat! Orange Crush Mini är en riktigt grym miniförstärkare. Legendariskt Orange-sound i en smidig ultrakompakt format. Denna minikombo levererar; 3 watt, inbyggd stämapparat, högtalarutgång och AUX ingång.

Slutsåld

UNIVERSIAL AUDIO

Volt från Universal Audio – överlägsen ljudkvalitet till överkomligt pris. USB-ljudkort med 2-in/2-ut. USB 2.0 med professionell audiokonvertering, inbyggd Vintage Mic Preamp m.m.

Slutsåld

RENO

Idealisk paket, till ett fantatsikt pris, för inspelning av sång, piano, akustiska instrument men även podcast och broadcast. Paketet innehåller STC-20 stormembransmikrofon, shockmount, puffskydd, 5 m XLR-kabel, bag och mujukvara.

Slutsåld

LEE OSCAR

Lee Oskar Major Diatonic är vårt absolut populäraste munspel. Jämför material, konstruktion, design, funktionalitet och ljud mellan Lee Oskar och andra fabrikat, inget annat munspel har så många fördelar och låter så bra. En favorit!

Slutsåld

CASIO

SA-77 från Casio är en utmärkt första keyboard för de lite yngre nybörjarna. Med SA-77 kan du spela alla möjliga melodier. 100 ljud, 50 rytmer och 10 inbyggda sånger garanterar musikglädje! LCD-displayen hjälper dig att hitta rätt. Dessutom har SA-77 fem olika trumuppsättningar.

Slutsåld

HAYMAN

En MUG-favorit! Handgjort silversmycke i form av ett Sharkfin plektrum. Tillverkat av silversmed i Göteborg. En riktigt fin julklapp till någon du tycker om.
Slutsåld

MUSIK UTAN GRÄNSER

Handgjort silversmycke i form av ett klassiskt Sharkfin plektrum. Äkta silver och tillverkat av silversmed i Göteborg. En riktigt fin julklapp till någon du tycker om.

Slutsåld

ORTEGA

R122SN från Ortega är en buiksfavorit och en av våra storsäljare bland akustiska gitarrer. En mycket prisvärd nylonsträngad gitarr med lite smalare hals och cederlock för bästa ljud. Rekommenderas varmt.

Slutsåld

ERNIE BALL

Den perfekta julklappen till alla som spelar elektriskt. 1973 startade MUG på Haga Nygata, första frågan från vår första kund var om vi sålde Ernie Ball strängar. Vid den tiden visste vi inte vad Ernie Ball var för något. Kunden hette Jimmy Page och skulle spela med sitt Led Zeppelin på Scandinavium senare samma dag. Nu vet vi bättre. :)

Slutsåld

CASIO

Casio CTK-3500 är en av Casios storsäljare med rätta! Det här kraftfulla och mångsidiga keyboardet är idealiskt för nybörjare i alla åldrar. Eller som komplement för den erfarne musikern som behöver ett klaviatur vid sidan av. Lättspelat och mycket prisvärt.

Slutsåld