Fri frakt över 2.000:- och Snabb leverans | Butikens öppettider: Mån–Fre 11–18, Lör 11–16, Sön 12–16

JAM PEDALS – HANDGJORDA PEDALER FRÅN GREKLAND

JAM Pedals bygger effektpedaler för ett brett spektrum av användningsområden, ljud och stilar. Var och en av pedalerna är handgjord, handmålad och noggrant samansatt av gänget i Grekland. Ett unikt litet konstverk med väl avstämda kretsar och konstruktioner, som låter bra oavsett hur de används. Pedalerna är fullpackade med både retro-detaljer och retro-sound, samtidigt som de är i framkant med nya tekniska innovationer och lösningar. Vi rekommenderar varmt dessa helt grymma pedaler.

JAM Pedals bygger effektpedaler för ett brett spektrum av användningsområden, ljud och stilar. Var och en av pedalerna är handgjorda, handmålade och noggrant samansatta av gänget i Grekland. Ett unikt litet konstverk med väl avstämda kretsar och konstruktioner, som låter bra oavsett hur de används. Pedalerna är fullpackade med både retro-detaljer och retro-sound, samtidigt som de är i framkant med nya tekniska innovationer och lösningar. Vi rekommenderar varmt dessa helt grymma pedaler.

JAM Waterfall har BBD-chips trogna reproduktioner av Panasonic MN3207 och två stycken toggle-switches. Den första för att välja mellan chorus- och vibrato-lägen, och den andra för att växla till en "blötare"-effekt (Waterfall) som resulterar i en djupare, mer modernt sound, eller ett mer intensivt och skruvat vibrato!

Eureka! är byggd med kiseltransistorer och en egenutvecklad chipsarkitektur för att kombinera det bästa av två världar. Pedalen är fenomenalt alround och presterar felfritt med alla möjliga olika effekter, gitarrer och förstärkare. Eureka!

Förutom den otroligt vackra handmålade exteriören sportar RetroVibe MK.3 en intern trimmer som påverkar effektens maxintensiteten. Trimmern manipulerar soundet dramatisk samtidigt som pedalens äkta vintagekaraktär bibehålls.

Delay Llama Xtreme är utrustad med fyra förinställningar 800ms max: Delay time, tap tempo med subdivisions och hold-funktion, kill-dry, trails (buffrade) eller äkta true bypass-lägen, delay time expression pedal/CV input, remote tap tempo input och en remote preset selection ingång. Helt enkelt maxat!

JAM Pedals

Varje pedal är ett unikt litet konstverk med väl avstämda kretsar och konstruktioner som låter bra oavsett hur de används. Pedalerna är fullpackade med både retro-detaljer och retro-sound, samtidigt i framkant kring nya tekniska innovationer och lösningar. Kolla in JAM pedals:

JAM PEDALS

Slutsåld

JAM PEDALS

Slutsåld

JAM PEDALS

Slutsåld

JAM PEDALS

Slutsåld

JAM PEDALS

Slutsåld

JAM PEDALS

Slutsåld

JAM PEDALS

Slutsåld

JAM PEDALS

Slutsåld

JAM PEDALS

Slutsåld

JAM PEDALS

Slutsåld

JAM PEDALS

Slutsåld

JAM PEDALS

Slutsåld

JAM PEDALS

Slutsåld

JAM PEDALS

Slutsåld

JAM PEDALS

Slutsåld